Advertisement

.

Featured slideshow
4JaarGetijden, Staré Buky
Advertenties Bungalow.net

Op Tsjechiëvakantiehuizen.nl staan ook advertenties van Bungalow.Net . Hierdoor heeft u een nog grotere keus uit vakantiehuizen in Tsjechië. De kans dat u geen vakantieadres kunt vinden in Tsjechië is dan wel erg klein.

De prijzen van de huizen van Bungalow.net kunnen anders zijn dan de huizen van privé adverteerders. De reden is dat bij Bungalow.Net de prijzen inclusief toeslagen zijn en de huizenprijzen van een privé adverteerders zijn, vanaf prijzen.

U kunt direct zien wanneer het om een huis gaat van Bungalow.net of om een huis van een privé adverteerder. Bij een huis van Bungalow.Net kunt u via de knop 'Nu Boeken!' direct een boeking in orde maken. Bij een huis van een privé adverteerder kunt u via de E-mail link informatie aanvragen direct bij de eigenaar van de betreffende woning. Op deze manier blijft het heel transparant, zodat u goed kunt zien om wat voor een huis het gaat.

Voor meer informatie neem contact met ons op. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 

 
< Vorige   Volgende >